Om oss

Greensight jobber for å få til raskere grønn omstilling av samfunnet.

  • Vi er opptatt av at man må forstå helheten og nå-tilstanden i energisystemet før man velger enkeltprosjekter og bygger dyr infrastruktur.
  • Vi er engasjerte og kunnskapsrike med en sterk tro på Norge som ledende på fornybare løsninger og produksjon.
  • Vi samler den mest oppdaterte og pålitelige informasjonen om energi- og klimateknologi, og presenterer denne informasjonen på en enkel og forståelig måte og sørger for at du alltid er oppdatert.
  • Vi hjelper deg med å finne og synliggjøre potensiale i grønne næringer og satsingsområder.

Greensight er et datterselskap av Greenstat, og ble etablert i 2016.

Hvem er vi?

HILDE HOLDHUS

Leder Greensight

Hilde Holdhus er leder i Greensight. Hun har mastergrad i fysisk oseanografi ved Universitetet i Bergen og har jobbet 14 år i StormGeo før hun ble startet jobbe med prosjekter for Greenstat og senere Greensight. Hun har bred erfaring som innbefatter alt fra klimaformidler til varslingsmeteorolog. Det inkluderer syv år som forretningsutvikler i StormGeo, hvor hun jobbet tett på olje og gass-bransjen og var prosjektleder for innovasjonsprosjekt rettet mot offshorevirksomhet.

MARTIN LARSEN HIRTH

Energianalytiker

Martin Larsen Hirth er analytiker i Greensight. Han har mastergrad i sammenlignende politikk fra Universitetet i Bergen og har tidligere jobbet som utreder, næringspolitisk rådgiver i Bergen Næringsråd med ansvar blant annet for fornybar energi og de tre siste årene som prosjektleder og journalist for energinettstedet Sysla Grønn I Schibsted. I tillegg til erfaring med analyser og utredninger har han erfaring med formidling på alle kommunikasjonsflater.

KAROLINE ULLALAND HOVE

Energianalytiker

Karoline Ullanand Hove er energianalytiker i Greensight. Hun har en MSc i Renewable Energy Development ved Heriot-Watt University på Orknøyene. Hun skrev masteroppgave om kommersialisering av bølge- og tidevannsenergi. Karoline er også utdannet undervannsingeniør ved Høgskolen i Bergen og har tidligere gjennomført internships i Statoil og FMC Technologies.

 

VÅR ARBEIDSPROSESS

Vi tar energikartlegging, -informasjon og grønn næringsutvikling fra et overordnet nivå og til konkrete prosjekter. Vi sørger også for å holde deg oppdatert slik at du hele tiden er oppdatert på endrede rammevilkår og endret teknologi.