Om oss

Greensight jobber for å få til raskere grønn omstilling gjennom kunnskap og kompetanse. Vi bruker kunnskapsformidling, beslutningsstøtteverktøy og et bredt kompetansenettverk for å sørge for at du hele tiden skal ha tilgang på de beste løsningene. Vi er opptatt av at man må forstå helheten og nå-tilstanden i energisystemet før man velger enkeltprosjekter og bygger dyr infrastruktur. Vi er engasjerte og kunnskapsrike med en sterk tro på Norge som ledende på fornybare løsninger og produksjon.

Greensight samler den mest oppdaterte og pålitelige informasjonen om energi- og klimateknologi, og presenterer denne informasjonen på en enkel og forståelig måte. Våre eksperter hjelper kunder med å identifisere og synliggjøre potensiale i grønne næringer og satsingsområder med utgangspunkt i nåværende og framtidig energibehov, -tilgang og kapasitet basert på analyser av hele energisystemet.

Greensight er et datterselskap av Greenstat, og ble etablert i 2016.

Hvem er vi?

HILDE HOLDHUS

Leder Greensight

Hilde Holdhus er leder i Greensight. Hun har mastergrad i fysisk oseanografi ved Universitetet i Bergen og har jobbet 14 år i StormGeo før hun ble startet jobbe med prosjekter for Greenstat og senere Greensight. Hun har bred erfaring som innbefatter alt fra klimaformidler til varslingsmeteorolog. Det inkluderer syv år som forretningsutvikler i StormGeo, hvor hun jobbet tett på olje og gass-bransjen og var prosjektleder for innovasjonsprosjekt rettet mot offshorevirksomhet.

MARTIN LARSEN HIRTH

Energianalytiker

Martin Larsen Hirth er analytiker i Greensight. Han har mastergrad i sammenlignende politikk fra Universitetet i Bergen og har tidligere jobbet som utreder, næringspolitisk rådgiver i Bergen Næringsråd med ansvar blant annet for fornybar energi og de tre siste årene som prosjektleder og journalist for energinettstedet Sysla Grønn I Schibsted. I tillegg til erfaring med analyser og utredninger har han erfaring med formidling på alle kommunikasjonsflater.